|
|
|
|
LEADER |
00722nab a2200193 i 4500 |
001 |
publ21679 |
005 |
20210621111928.0 |
008 |
210621s2021 hu o 0|| zxx d |
024 |
7 |
|
|a 32072552
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Jákói Zoltán
|
245 |
1 |
0 |
|a Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Jákói Zoltán
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 34-40
|
490 |
0 |
|
|a MASZESZ HÍRCSATORNA
|v 2021 No. 2
|
700 |
0 |
1 |
|a Beszédes Sándor
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Hodúr Cecilia
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21679/1/JZPMaszeszHCS.pdf
|z Dokumentum-elérés
|