Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Jákói Zoltán
Beszédes Sándor
Hodúr Cecilia
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2021
Sorozat:MASZESZ HÍRCSATORNA 2021 No. 2
mtmt:32072552
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21679
LEADER 00722nab a2200193 i 4500
001 publ21679
005 20210621111928.0
008 210621s2021 hu o 0|| zxx d
024 7 |a 32072552  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Jákói Zoltán 
245 1 0 |a Húsipari szennyvizek szervesanyagtartalmának csökkentése mikrohullámmal intenzifikált oxidációs reakció segítségével  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Jákói Zoltán 
260 |c 2021 
300 |a 34-40 
490 0 |a MASZESZ HÍRCSATORNA  |v 2021 No. 2 
700 0 1 |a Beszédes Sándor  |e aut 
700 0 1 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21679/1/JZPMaszeszHCS.pdf  |z Dokumentum-elérés