Nanofiltration and reverse osmosis of pig manure Comparison of results from vibratory and classical modules /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kertész Szabolcs Beszédes Sándor László Zsuzsanna Keszthelyi-Szabó Gábor Hodúr Cecilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2010
|
Sorozat: | DESALINATION AND WATER TREATMENT
14 No. 1-3 |
doi: | 10.5004/dwt.2010.1076 |
mtmt: | 1639434 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20893 |
Hasonló tételek
-
Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2009) -
Concentrating of enzyme pretreated blackcurrant juice by reverse osmosis
Szerző: Szép Angéla, et al.
Megjelent: (2008) -
Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis
Szerző: Szép Angéla, et al.
Megjelent: (2009) -
Studying beer dealcoholization by reverse osmosis
Szerző: Varga Áron, et al.
Megjelent: (2020) -
Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2010)