Elsődleges és másodlagos kötőerőkkel összetartott rendszerek készítése és jellemzése

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pálinkó István
Format: Dissertation
Published: 2006
AAA
Online access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/2068
MTMT:1144533
LEADER 00592nta a2200169 i 4500
001 publ2068
005 20200630170530.0
008 130123s2006 hu om 0|| zxx d
024 7 |a 1144533  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Pálinkó István 
245 1 0 |a Elsődleges és másodlagos kötőerőkkel összetartott rendszerek készítése és jellemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Pálinkó, István 
260 |c 2006 
300 |a 104 
502 |a Disszertacio 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/2068/1/dscdiss2006.pdf  |z Dokumentum-elérés