Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lendvai Edina
Túri György
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért Győr 2020
Sorozat:Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai
mtmt:31819710
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20323
LEADER 00968naa a2200205 i 4500
001 publ20323
005 20210204132209.0
008 210204s2020 hu o 0|| zxx d
020 |a 9786155837760 
024 7 |a 31819710  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Lendvai Edina 
245 1 0 |a Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lendvai Edina 
260 |a Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért  |b Győr  |c 2020 
300 |a 10 
300 |a 383-392 
490 0 |a Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai 
700 0 1 |a Túri György  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20323/1/LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf  |z Dokumentum-elérés