|
|
|
|
LEADER |
00968naa a2200205 i 4500 |
001 |
publ20323 |
005 |
20210204132209.0 |
008 |
210204s2020 hu o 0|| zxx d |
020 |
|
|
|a 9786155837760
|
024 |
7 |
|
|a 31819710
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Lendvai Edina
|
245 |
1 |
0 |
|a Egészségtudatosság, élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek – egy kvantitatív kutatás eredményei
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Lendvai Edina
|
260 |
|
|
|a Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért
|b Győr
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 10
|
300 |
|
|
|a 383-392
|
490 |
0 |
|
|a Marketing a digitalizáció korában: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXVI. Országos konferenciájának előadásai
|
700 |
0 |
1 |
|a Túri György
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/20323/1/LendvaiEdinaTuriGyorgy-Egeszsegtudatossagelelmiszerekkelkapcsolatosismeretek-egykvantitativkutataseredmenyei.pdf
|z Dokumentum-elérés
|