Detection of the efficiency of enzymatic and fermentation processes by dielectric measurement

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kovács Tamás
Hodúr Cecilia
Jákói Zoltán
Beszédes Sándor
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2020
Sorozat:Proceedings of the 26th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
mtmt:31671605
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19965
LEADER 00873naa a2200229 i 4500
001 publ19965
005 20201208123940.0
008 201208s2020 hu o 0|| zxx d
020 |a 9789633067710 
024 7 |a 31671605  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kovács Tamás 
245 1 0 |a Detection of the efficiency of enzymatic and fermentation processes by dielectric measurement  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács Tamás 
260 |a University of Szeged  |b Szeged  |c 2020 
300 |a 3 
300 |a 205-207 
490 0 |a Proceedings of the 26th International Symposium on Analytical and Environmental Problems 
700 0 1 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
700 0 1 |a Jákói Zoltán  |e aut 
700 0 1 |a Beszédes Sándor  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19965/1/publicatio_cimlap_fulltext_3.pdf  |z Dokumentum-elérés