Isolation and Characterization of Chemical Constituents from the Poroid Medicinal Mushroom Porodaedalea chrysoloma (Agaricomycetes) and Their Antioxidant Activity

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Sárközy András
Kúsz Norbert
Zomborszki Zoltán Péter
Csorba Attila
Papp Viktor
Hohmann Judit
Ványolós Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2020
Sorozat:INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS 22 No. 2
doi:10.1615/IntJMedMushrooms.2020033698

mtmt:31200755
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18752
LEADER 01019nab a2200265 i 4500
001 publ18752
005 20200527143935.0
008 200527s2020 hu o 0|| zxx d
022 |a 1521-9437 
024 7 |a 10.1615/IntJMedMushrooms.2020033698  |2 doi 
024 7 |a 31200755  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Sárközy András 
245 1 0 |a Isolation and Characterization of Chemical Constituents from the Poroid Medicinal Mushroom Porodaedalea chrysoloma (Agaricomycetes) and Their Antioxidant Activity  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sárközy András 
260 |c 2020 
300 |a 125-131 
490 0 |a INTERNATIONAL JOURNAL OF MEDICINAL MUSHROOMS  |v 22 No. 2 
700 0 1 |a Kúsz Norbert  |e aut 
700 0 1 |a Zomborszki Zoltán Péter  |e aut 
700 0 1 |a Csorba Attila  |e aut 
700 0 1 |a Papp Viktor  |e aut 
700 0 1 |a Hohmann Judit  |e aut 
700 0 1 |a Ványolós Attila  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18752/1/porodaedaleacikk.pdf  |z Dokumentum-elérés