Szelektív redukciós és egyéb módszerek kidolgozása, ciklusos alkoholok és nitrogéntartalmú vegyületek előállítására

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Göndös György
Format: Dissertation
Published: 2001
AAA
Online access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18445
MTMT:31261202
LEADER 00749nta a2200181 i 4500
001 publ18445
005 20200630170509.0
008 200327s2001 hu om 0|| zxx d
024 7 |a 31261202  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Göndös György 
245 1 0 |a Szelektív redukciós és egyéb módszerek kidolgozása, ciklusos alkoholok és nitrogéntartalmú vegyületek előállítására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Göndös, György 
260 |c 2001 
300 |a 57 
502 |a Disszertacio 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18445/2/2000_gondos_gyorgy.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18445/1/2000_gondos_gyorgy_publikaciok.pdf  |z Dokumentum-elérés