Caponizing as an old-new possibility in indigenous chicken products
Elmentve itt :
Szerzők: |
Benk Ákos Pinnyey Szilárd Mikó Józsefné Jakab Péter Balogh Csaba |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFIC PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES (2004-)
50 No. 1 |
mtmt: | 3232058 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18342 |
Hasonló tételek
-
The culinary significance of indigenous Hungarian chicken capons [abstract] /
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2019) -
Caponizing native Hungarian speckled chickens
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2018) -
Finding new marketing ways - caponizing Hungarian native chicken [abstract] /
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2017) -
Let's save our native chicken breeds with the capon as a curious product! [abstract] /
Szerző: Benk Ákos, et al.
Megjelent: (2023) -
Biogas production from chicken manure
Szerző: Böjti Tamás
Megjelent: (2015)