Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat
Elmentve itt :
Szerzők: |
Süli Ágnes Garipoglu Ali Vaiz Csapó János Béri Béla Vargáné Visi Éva Mikó Józsefné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH
16 No. 2 |
doi: | 10.15666/aeer/1602_15531562 |
mtmt: | 3349353 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18341 |
Hasonló tételek
-
Effects of feeding linseed and extruded linseed on milk fatty acid composition
Szerző: Süli Ágnes, et al.
Megjelent: (2010) -
Fatty acid composition of human milk in Hungary with special attention to trans fatty acids
Szerző: Kertészné Lebovics Vera, et al.
Megjelent: (2009) -
Seasonal changes in the fatty acid profile of movine milk
Szerző: Viszket Erna
Megjelent: (2010) -
Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples
Szerző: Jevcsák Szintia, et al.
Megjelent: (2018) -
Effect of storage time on the fatty acid profile of kombucha fermented milk product
Szerző: Kravić Snežana, et al.
Megjelent: (2017)