Élelmiszeripari szennyvíz mikrohullámú kezelése
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovács Róbertné Keszthelyi-Szabó Gábor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
Mosonmagyaróvár
2016
|
Sorozat: | XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban I-II
|
mtmt: | 3176838 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/17459 |
Hasonló tételek
-
Mikrohullámú kezelések hatékonyságvizsgálata és dielektromos mérések alkalmazási lehetőségei szennyvíz és iszapkezelés során
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2017) -
Mikrohullámú kezelések hatékonyságvizsgálata és dielektromos mérések alkalmazási lehetőségei szennyvíz és iszapkezelés során
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2017) -
Tejipari szennyvíz kezelése ózonozással és nanoszűréssel
Szerző: Kertész Szabolcs, et al.
Megjelent: (2008) -
Mikrohullámú előkezelés alkalmazási lehetőségei a szennyvíz és iszapkezelési eljárásokban
Szerző: Jákói Zoltán, et al.
Megjelent: (2019) -
Szennyvíz és iszap szervesanyagfrakciók biológiai hasznosíthatóságának fokozása mikrohullámú eljárásokkal
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2019)