Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions individual and combined impact /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Maravić Nikola Seres Zita Nikolić Ivana Dokić Petar Kertész Szabolcs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
108 |
doi: | 10.1016/j.lwt.2019.03.081 |
mtmt: | 30630132 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15160 |
Hasonló tételek
-
The nutritive composition of sugar beet leaf
Szerző: Maravić Nikola, et al.
Megjelent: (2022) -
Influence of sugar beet dietary fibers on cookies shelf life
Szerző: Šoronja-Simović Dragana
Megjelent: (2013) -
Environmetal friendly method in the sugar-beet production for the colourants removal
Szerző: Šereš Zita, et al.
Megjelent: (2014) -
The usage potential of activated carbon in sugar beet molasses purification influence on colour and turbidity /
Szerző: Djordjević Miljana, et al.
Megjelent: (2018) -
Bentonite as environmental friendly sorption material for sugar beet molasses purification
Szerző: Djordjević Miljana, et al.
Megjelent: (2017)