Two Methods to Determine the Kernel Hardness of Hungarian Winter Wheat Varieties
Elmentve itt :
Szerzők: |
Véha Antal Gyimes Ernő Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2015
|
Sorozat: | ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA
14 |
mtmt: | 3033204 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15056 |
Hasonló tételek
-
Different methods for determining kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2005) -
Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Measuring the wheat kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2007) -
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011) -
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2016)