Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó P. Balázs Gyimes Ernő Véha Antal Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA
9 |
doi: | 10.1515/ausal-2016-0003 |
mtmt: | 3175172 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15055 |
Hasonló tételek
-
Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Flour quality and wheat kernel hardness connection
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2008) -
Measuring the wheat kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2007) -
Two Methods to Determine the Kernel Hardness of Hungarian Winter Wheat Varieties
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2015) -
Connection between the debranning time and the kernel hardness of wheat
Szerző: Szabó P. Balázs
Megjelent: (2017)