Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szabó P. Balázs
Gyimes Ernő
Véha Antal
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2016
Sorozat:ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9
doi:10.1515/ausal-2016-0003

mtmt:3175172
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15055
LEADER 00910nab a2200241 i 4500
001 publ15055
005 20190703084208.0
008 190409s2016 hu o 0|| angol d
022 |a 1844-7449 
024 7 |a 10.1515/ausal-2016-0003  |2 doi 
024 7 |a 3175172  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a angol 
100 1 |a Szabó P. Balázs 
245 1 0 |a Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó P. Balázs 
260 |c 2016 
300 |a 33-40 
490 0 |a ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA  |v 9 
700 0 1 |a Gyimes Ernő  |e aut 
700 0 1 |a Véha Antal  |e aut 
700 0 2 |a Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15055/1/ATT00010.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15055/7/15055_cimlap_tartalom.pdf  |z Dokumentum-elérés