Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Debreceni Egyetem
[s. l.] - Magyarország
2018
|
Sorozat: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS
150th Anniversary Issue Acta Debreceniensis 150 150th Anniversary Issue |
mtmt: | 3425053 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15044 |
LEADER | 00894nab a2200229 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | publ15044 | ||
005 | 20190405152801.0 | ||
008 | 190405s2018 hu o 0|| angol d | ||
022 | |a 1587-1282 | ||
024 | 7 | |a 3425053 |2 mtmt | |
040 | |a SZTE Publicatio Repozitórium |b hun | ||
041 | |a angol | ||
100 | 1 | |a Szabó P. Balázs | |
245 | 1 | 0 | |a Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat |h [elektronikus dokumentum] / |c Szabó P. Balázs |
260 | |a Debreceni Egyetem |b [s. l.] - Magyarország |c 2018 | ||
300 | |a 12 | ||
300 | |a 423-435 | ||
490 | 0 | |a AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS |v 150th Anniversary Issue | |
490 | 0 | |a Acta Debreceniensis 150 |v 150th Anniversary Issue | |
700 | 0 | 1 | |a Magyar Zoltán |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Véha Antal |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15044/7/3425053.pdf |z Dokumentum-elérés |