Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szabó P. Balázs
Magyar Zoltán
Véha Antal
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Debreceni Egyetem [s. l.] - Magyarország 2018
Sorozat:AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 150th Anniversary Issue
Acta Debreceniensis 150 150th Anniversary Issue
mtmt:3425053
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15044
LEADER 00894nab a2200229 i 4500
001 publ15044
005 20190405152801.0
008 190405s2018 hu o 0|| angol d
022 |a 1587-1282 
024 7 |a 3425053  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a angol 
100 1 |a Szabó P. Balázs 
245 1 0 |a Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó P. Balázs 
260 |a Debreceni Egyetem  |b [s. l.] - Magyarország  |c 2018 
300 |a 12 
300 |a 423-435 
490 0 |a AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS  |v 150th Anniversary Issue 
490 0 |a Acta Debreceniensis 150  |v 150th Anniversary Issue 
700 0 1 |a Magyar Zoltán  |e aut 
700 0 1 |a Véha Antal  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15044/7/3425053.pdf  |z Dokumentum-elérés