Connection between the debranning time and the kernel hardness of wheat
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
11 No. 1 |
mtmt: | 3316612 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15043 |
Hasonló tételek
-
Connection between the debranning time and the kernel hardness of wheat
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2017) -
Flour quality and wheat kernel hardness connection
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2008) -
Connection between the kernel hardness and the flour quality in Hungarian winter wheat
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Measuring the wheat kernel hardness
Szerző: P. Szabó Balázs, et al.
Megjelent: (2007) -
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2016)