15 Genetic and Metabolic Aspects of Primary and Secondary Metabolism of the Zygomycetes
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Springer
2016
|
Sorozat: | The Mycota
Biochemistry and Molecular Biology |
doi: | 10.1007/978-3-319-27790-5_15 |
mtmt: | 2991649 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14550 |
LEADER | 01107naa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | publ14550 | ||
005 | 20190528134147.0 | ||
008 | 190129s2016 hu o 0|| zxx d | ||
020 | |a 978-3-319-27788-2 | ||
024 | 7 | |a 10.1007/978-3-319-27790-5_15 |2 doi | |
024 | 7 | |a 2991649 |2 mtmt | |
040 | |a SZTE Publicatio Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Voigt Kerstin | |
245 | 1 | 0 | |a 15 Genetic and Metabolic Aspects of Primary and Secondary Metabolism of the Zygomycetes |h [elektronikus dokumentum] / |c Voigt Kerstin |
260 | |a Springer |c 2016 | ||
300 | |a 361-385 | ||
490 | 0 | |a The Mycota | |
490 | 0 | |a Biochemistry and Molecular Biology | |
700 | 0 | 1 | |a Wolf Thomas |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Ochsenreiter Katrin |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Nagy Gábor |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Kaerger Kerstin |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Shelest Ekaterina |e aut |
700 | 0 | 1 | |a Papp Tamás |e aut |
856 | 4 | 0 | |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14550/1/VoigtEtal_MycotaIIIChapter%2015_2015%20%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14550/7/2016_Bookmatter_BiochemistryAndMolecularBiolog.pdf |z Dokumentum-elérés |