15 Genetic and Metabolic Aspects of Primary and Secondary Metabolism of the Zygomycetes

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Voigt Kerstin
Wolf Thomas
Ochsenreiter Katrin
Nagy Gábor
Kaerger Kerstin
Shelest Ekaterina
Papp Tamás
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Springer 2016
Sorozat:The Mycota
Biochemistry and Molecular Biology
doi:10.1007/978-3-319-27790-5_15

mtmt:2991649
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14550
LEADER 01107naa a2200289 i 4500
001 publ14550
005 20190528134147.0
008 190129s2016 hu o 0|| zxx d
020 |a 978-3-319-27788-2 
024 7 |a 10.1007/978-3-319-27790-5_15  |2 doi 
024 7 |a 2991649  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Voigt Kerstin 
245 1 0 |a 15 Genetic and Metabolic Aspects of Primary and Secondary Metabolism of the Zygomycetes  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Voigt Kerstin 
260 |a Springer  |c 2016 
300 |a 361-385 
490 0 |a The Mycota 
490 0 |a Biochemistry and Molecular Biology 
700 0 1 |a Wolf Thomas  |e aut 
700 0 1 |a Ochsenreiter Katrin  |e aut 
700 0 1 |a Nagy Gábor  |e aut 
700 0 1 |a Kaerger Kerstin  |e aut 
700 0 1 |a Shelest Ekaterina  |e aut 
700 0 1 |a Papp Tamás  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14550/1/VoigtEtal_MycotaIIIChapter%2015_2015%20%281%29.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/14550/7/2016_Bookmatter_BiochemistryAndMolecularBiolog.pdf  |z Dokumentum-elérés