Effects of pectinase and cellulase enzymes on the blackcurrant juice by reverse osmosis
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szép Angéla Kertész Szabolcs Beszédes Sándor László Zsuzsanna Hodúr Cecilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
National Society of Processing and Energy in Agriculture
2009
|
Sorozat: | Journal on Processing and Energy in Agriculture - Casopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi (PTEP)
13 No. 3 |
mtmt: | 1605886 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/1405 |
Hasonló tételek
-
Concentrating of enzyme pretreated blackcurrant juice by reverse osmosis
Szerző: Szép Angéla, et al.
Megjelent: (2008) -
Concentration of blackcurrant juice by reverse osmosis
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2009) -
Nanofiltration and reverse osmosis of pig manure Comparison of results from vibratory and classical modules /
Szerző: Kertész Szabolcs, et al.
Megjelent: (2010) -
Studying beer dealcoholization by reverse osmosis
Szerző: Varga Áron, et al.
Megjelent: (2020) -
Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2010)