Concentration of marc extracts by membrane techniques
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hodúr Cecilia Kertész Szabolcs Beszédes Sándor László Zsuzsanna Szabó Gábor György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Elsevier
2009
|
Sorozat: | Desalination
241 No. 1-3 |
doi: | 10.1016/j.desal.2007.12.053 |
mtmt: | 1620255 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/1327 |
Hasonló tételek
-
Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2013) -
Extraction of antioxidant and polyphenol compounds from Tokaji aszú marc
Szerző: Dusza Eszter, et al.
Megjelent: (2016) -
Egészség 1915, márc. [cikkismertetés]
Megjelent: (1915) -
Concentrating of enzyme pretreated blackcurrant juice by reverse osmosis
Szerző: Szép Angéla, et al.
Megjelent: (2008) -
Influence of extraction techniques on the characteristics of Sambucus Nigra L. extracts
Szerző: Vujanović Milena, et al.
Megjelent: (2020)