Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lemmer Balázs
Veszelovszki-Kovács Petra
Hodúr Cecilia
Beszédes Sándor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2017
Sorozat:DESALINATION AND WATER TREATMENT 98
doi:10.5004/dwt.2017.21753

mtmt:3323764
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/12909
LEADER 00911nab a2200229 i 4500
001 publ12909
005 20200304114039.0
008 180209s2017 hu o 0|| zxx d
022 |a 1944-3994 
024 7 |a 10.5004/dwt.2017.21753  |2 doi 
024 7 |a 3323764  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Lemmer Balázs 
245 1 0 |a Microwave–alkaline treatment for enhanced disintegration and biodegradability of meat processing sludge  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lemmer Balázs 
260 |c 2017 
300 |a 130-136 
490 0 |a DESALINATION AND WATER TREATMENT  |v 98 
700 0 2 |a Veszelovszki-Kovács Petra  |e aut 
700 0 2 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
700 0 2 |a Beszédes Sándor  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/12909/1/Microwavealkaline_treatment_for_enhanced_disintegration_and_biodegradability_of_meat_processing_sludge_u.pdf  |z Dokumentum-elérés