Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gulyás Gabriella Czeglédi Levente Prokisch József Csősz Éva Szabó Zoltán Janáky Tamás Jávor András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2014
|
Sorozat: | LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFICAL PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES
47 No. 2 |
mtmt: | 2863519 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10517 |
Hasonló tételek
-
Effect of nano-sized, elemental selenium supplement on the proteome of chicken liver
Szerző: Gulyás Gabriella, et al.
Megjelent: (2017) -
UHT treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
Uht treatment of liquid egg yolk
Szerző: Ayari Emna, et al.
Megjelent: (2018) -
Selenium in food and food supplements
Szerző: Muselin Florin, et al.
Megjelent: (2021) -
Chicken or the Egg Microbial Alterations in Biopsy Samples of Patients with Oral Potentially Malignant Disorders /
Szerző: Decsi Gábor Sándor, et al.
Megjelent: (2019)