Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Gulyás Gabriella
Czeglédi Levente
Prokisch József
Csősz Éva
Szabó Zoltán
Janáky Tamás
Jávor András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2014
Sorozat:LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFICAL PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES 47 No. 2
mtmt:2863519
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10517
LEADER 00943nab a2200253 i 4500
001 publ10517
005 20190614103018.0
008 170211s2014 hu o 0|| zxx d
022 |a 1841-9364 
024 7 |a 2863519  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Gulyás Gabriella 
245 1 0 |a Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Gulyás Gabriella 
260 |c 2014 
300 |a 83-88 
490 0 |a LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFICAL PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES  |v 47 No. 2 
700 0 1 |a Czeglédi Levente  |e aut 
700 0 1 |a Prokisch József  |e aut 
700 0 1 |a Csősz Éva  |e aut 
700 0 1 |a Szabó Zoltán  |e aut 
700 0 1 |a Janáky Tamás  |e aut 
700 0 1 |a Jávor András  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10517/1/Gulyas_et_al_2014_Animal_Sci_Biotech_u.pdf  |z Dokumentum-elérés