Katona Tamás életút beszélgetés (1997)
Katona Tamás (1931-2013) történész, tanár, író, műfordító, országgyűlési képviselő (MDF). Szörényi László (1945- ) irodalomtörténész, MTA ITI. Az előadót bemutatja: Erdélyi Ágnes. „Életút történetek” c. előadás : beszélgetés