Az 1937-es Nobel-díjas kitüntetettek a díjátadási ünnepségen, svéd akadémikusok társaságában
Nobel-napok, Nobel-díj átadási ünnepség. Csoportkép. : Roger Martin du Gard, Szent-Györgyi Albert, Paul Karrer, Norman Haworth, Clinton Davisson