Szent-Györgyi Albert és családja megérkezik a stockholmi Nobel-napokra
Nobel-napok. Család. Szent-Györgyi és családja (felesége, lánya) 1937. december 8-án érkeztek meg a stockholmi Nobel-napokra, amelynek keretében két nappal később átvette a Nobel-díjat. A pályaudvaron egy egész fogadóbizottság várta őket, köztük Frithjof Trulsson magyar konzul (jobbra, kezében a Stockholms-Tidningen napilap aznapi számával). : Szent-Györgyi Albert, Szent-Györgyi Nelli, Szent-Györgyi Albertné Demény Kornélia, Frithjof Trulsson