Polner Ödön, a húszas években, Szegeden
Polner Ödön 1923-ban elfogadta a meghívást a szegedi egyetemre, ahol a közjogi tanszék élére került. Nyugdíjazásáig tanszékvezető, 1928–29-ben a jog- és államtudományi kar dékánja, az 1926–27-es és az 1929–30-as tanévben prodékán, 1927–28-ban prorektor. 1935-ben, 70 éves korában ment nyugdíjba, utána három évig a szegedi egyetem diákvédő irodájának vezetője, és – megbízott előadóként – 1951-ig az összehasonlító államjogot is tanította. :