Jurij Andropov szovjet politikus, Magyarország korábbi szovjet nagykövetének látogatása az egyetemen - Liebmann Béla (1964)
Beszédet mond Antalffy György rektor, mellette Jurij Andropov. (Fotó: Liebmann) : Antalffy György; Jurij Andropov