Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Banga Ilona
Szent-Györgyi Albert
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Walter de Gruyter Berlin, Leipzig 1933
Sorozat:Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie 217
Kulcsszavak:Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
Online Access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/73712
LEADER 00759nab a2200193 i 4500
001 misc73712
005 20241018114029.0
008 240202s1933 hu o 000 ger d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a ger 
100 1 |a Banga Ilona 
245 1 0 |a Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Banga Ilona 
260 |a Walter de Gruyter  |b Berlin, Leipzig  |c 1933 
300 |a 39-43 
490 0 |a Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie  |v 217 
561 |a Szent-Györgyi Albert tudományos és egyéb írásai 
695 |a Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav 
700 0 2 |a Szent-Györgyi Albert  |e aut 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/73712/1/szgya_magyar_065.pdf  |z Dokumentum-elérés