Trypsin digestion of muscle proteins I. ultracentrifugal analysis of the process /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Mihályi E. Szent-Györgyi Andrew G. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Waverley Press
Baltimore
1953-03
|
Sorozat: | Journal of Biological Chemistry
201 No. 1 |
Online Access: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/73446 |
Hasonló tételek
-
Trypsin digestion of muscle proteins III. adenosinetriphosphatase activity and actin-binding capacity of the digested myosin /
Szerző: Mihályi E., et al.
Megjelent: (1953) -
Trypsin digestion of muscle proteins II. the kinetics of digestion /
Szerző: Mihályi E.
Megjelent: (1953) -
Isolation and characterisation of the fractions of trypsin digested myosin [introduced by Albert Szent-Györgyi] /
Szerző: Szent-Györgyi Andrew G.
Megjelent: (1952) -
Contractile muscle proteins
Szerző: Szent-Györgyi Albert
Megjelent: (1951) -
Effect of freezing and thawing on muscle
Szerző: Szent-Györgyi Andrew G.
Megjelent: (1950)