Klebelsberg, Szent-Györgyi és a Dóm téri zenélőóra - Hencz Péter (2005)
[Adalékok Szent-Györgyi és Klebelsberg kapcsolatához.]; Fénykép: Klebelsberg Kunó volt a Dóm téri zenélőóra megálmodója is (Fotó: Karnok Csaba)
Szent-Györgyi Albertről szóló irodalom