Virágokkal köszöntötték a medikusok Szent-Györgyi professzort, aki a Nobel-díj odaítélése után hétfőn délután tartotta első egyetemi előadását. – A professzor elhárította a diákok ünneplését. „A Nobel-díjat a munkáért adták!” (Délmagyarország, 1937)
Budapest köszönti Szent-Györgyi Albertet