Magyar Közélet. - 5.évf. (1933) 1.sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Published: 1933
Series:Magyar Közélet 5 No. 1
AAA
Online access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/55507
LEADER 00452nas a2200133 i 4500
001 misc55507
005 20210910134103.0
008 200504s1933 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Magyar Közélet. - 5.évf. (1933) 1.sz.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1933 
490 0 |a Magyar Közélet  |v 5 No. 1 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/55507/1/magyar_kozelet_1933_001.pdf  |z Dokumentum-elérés