Magyar Közélet. - 6.évf. (1934) 12.sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Published: 1934
Series:Magyar Közélet 6 No. 12
AAA
Online access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/55388
LEADER 00453nas a2200133 i 4500
001 misc55388
005 20210910134058.0
008 200504s1934 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 0 |a Magyar Közélet. - 6.évf. (1934) 12.sz.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1934 
490 0 |a Magyar Közélet  |v 6 No. 12 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/55388/1/magyar_kozelet_006_012.pdf  |z Dokumentum-elérés