Három oktatót és hét egyetemi hallgatót vettek őrizetbe a diákszállókban tartott házkutatások során ([Hírlapkiadó Vállalat] [Budapest], 1957)
Újságkivágat a Népszabadság 1957. február 5., II. évf. 30. számából
1956-os plakátok és szórólapok
Keywords: Bölcsészettudományok; Történettudomány és régészet; Történettudomány; Társadalom-, gazdaság-, kultúra- és politikatörténet; Újkori és jelenkori történelem