Web 2.0 - Koltay Tibor (2010)
A Web 2.0 egyre népszerűbb. Kevesen vannak azonban tisztában azokkal az üzleti célokkal, amelyek a közösségi hálózatok, a blogok, a fájlmegosztó (kép- és videómegosztó) portálok és hasonló oldalak működtetését lehetővé teszik, pedig ezeket az iskolának is ismernie kellene. A Web 2.0 hátteréről, a mögötte álló ideológia és a valóság között feszülő ellentétről szól ez az írás.