Ez is tehetséggondozás! - Arató Ferenc; Balogh László; Bodnár Gabriella; Gyarmathy Éva; Péter-Szarka Szilvia; Vass Vilmos (2014)
A cikk a 2013. október 19-én megrendezett a MATEHETSZ és az OFOE által közösen szervezett Ez is tehetséggondozás! Elmélet és módszerek című konferencián megrendezett kerekasztal beszélgetés által inspirált gondolatokat tartalmazza a tehetséggondozás alapvető kérdéseivel kapcsolatban