Az apró- (dug-) hagyma osztályozása és szárítása Makón
Elmentve itt :
Szerző: | Márton György |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv |
Megjelent: |
1926
|
Sorozat: | Csanádvármegyei Könyvtár
3 |
Kulcsszavak: | Hagymatermesztés - Makó |
Online Access: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/33016 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek szárítása
Megjelent: (2003) -
Élelmiszerek szárítása
Megjelent: (2003) -
Hagyma a periférián? tanácskozás Makón /
Szerző: Árva Éva
Megjelent: (1986) -
Bogyósgyümölcsűek préslepényének szárítása
Szerző: Hodúr Cecilia, et al.
Megjelent: (2007) -
Kukorica szárítása Heyd-szárítógéppel
Szerző: Sárosi Herbert, et al.
Megjelent: (1971)