Az apró- (dug-) hagyma osztályozása és szárítása Makón
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Könyv |
Megjelent: |
1926
|
Sorozat: | Csanádvármegyei Könyvtár
3 |
Kulcsszavak: | Hagymatermesztés - Makó |
Online Access: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/33016 |
LEADER | 00592nam a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | misc33016 | ||
005 | 20191207091637.0 | ||
008 | 180723s1926 hu o 0|| zxx d | ||
040 | |a SZTE Miscellanea Repozitórium |b hun | ||
041 | |a zxx | ||
100 | 1 | |a Márton György | |
245 | 1 | 3 | |a Az apró- (dug-) hagyma osztályozása és szárítása Makón |h [elektronikus dokumentum] / |c Márton György |
260 | |c 1926 | ||
300 | |a 33 | ||
490 | 0 | |a Csanádvármegyei Könyvtár |v 3 | |
695 | |a Hagymatermesztés - Makó | ||
856 | 4 | 0 | |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/33016/1/csanadvarmegyei_kt_003.pdf |z Dokumentum-elérés |