Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Nagy István
Sávay Gyula
Csillik Bertalan
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1951
Sorozat:Kolligátum
Kulcsszavak:Porc - zsírtartalom, Szövettan, Biokémia, Anatómia, Élettan
Online Access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/28068
LEADER 00675nab a2200193 i 4500
001 misc28068
005 20191108150148.0
008 171017s1951 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Nagy István 
245 1 0 |a Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Nagy István 
260 |c 1951 
300 |a 1 
490 0 |a Kolligátum 
695 |a Porc - zsírtartalom, Szövettan, Biokémia, Anatómia, Élettan 
700 0 1 |a Sávay Gyula  |e aut 
700 0 1 |a Csillik Bertalan  |e aut 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/28068/1/018_021_113.pdf  |z Dokumentum-elérés