A Hét - Társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny, 4. évf. (1893) 4. sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Published: 1893
Series:A Hét : társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny 4 No. 4
AAA
Online access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/18663
LEADER 00523nas a2200133 i 4500
001 misc18663
005 20191106144334.0
008 170616s1893 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 2 |a A Hét - Társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny, 4. évf. (1893) 4. sz.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1893 
490 0 |a A Hét : társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny  |v 4 No. 4 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/18663/1/a_het_1893_004.pdf  |z Dokumentum-elérés