A Hét - Társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny, 4. évf. (1893) 1. sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Published: 1893
Series:A Hét : társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny 4 No. 1
AAA
Online access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/18660
LEADER 00523nas a2200133 i 4500
001 misc18660
005 20191106144331.0
008 170616s1893 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 2 |a A Hét - Társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny, 4. évf. (1893) 1. sz.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1893 
490 0 |a A Hét : társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny  |v 4 No. 1 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/18660/1/a_het_1893_001.pdf  |z Dokumentum-elérés