A Hét - Társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny, 3. évf. (1892) 44. sz.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Serial
Published: 1892
Series:A Hét : társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny 3 No. 44
AAA
Online access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/18651
LEADER 00525nas a2200133 i 4500
001 misc18651
005 20191106144356.0
008 170616s1892 hu o 0|| zxx d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
245 0 2 |a A Hét - Társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny, 3. évf. (1892) 44. sz.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 1892 
490 0 |a A Hét : társadalmi, irodalmi és művészeti közlöny  |v 3 No. 44 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/18651/1/a_het_1892_044.pdf  |z Dokumentum-elérés