Az 1932. évi joggyakorlat tanulságai

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nagy Dezső
Format: Article
Published: 1933
Series:Polgári jog : a hazai és külföldi magánjog és hiteljog szemléje 9
Kulcsszavak:Magánjog magyar jogi szabályozás
Online Access:http://misc.bibl.u-szeged.hu/15387
LEADER 00624nab a2200169 i 4500
001 misc15387
005 20191106142407.0
008 170607s1933 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Miscellanea Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Nagy Dezső 
245 1 3 |a Az 1932. évi joggyakorlat tanulságai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c ifj. Nagy Dezső 
260 |c 1933 
300 |a 30-35a 
490 0 |a Polgári jog : a hazai és külföldi magánjog és hiteljog szemléje  |v 9 
695 |a Magánjog magyar jogi szabályozás 
856 4 0 |u http://misc.bibl.u-szeged.hu/15387/1/polgari_jog_1933_030-035a.pdf  |z Dokumentum-elérés