Anyagátadási hűtés és fagyasztás
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Könyv |
---|---|
Kulcsszavak: | hűtés fagyasztás élelmiszer élelmiszeripari technológia tartósítás |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://eta.bibl.u-szeged.hu/752 |
Hasonló tételek
- Anyagátadási szárítás
- Anyagátadási adszorpció
-
Alkalmazott műszaki hőtan a hűtés fogalomrendszere, a kompresszoros és abszorpciós hűtés elve, hűtőközegek fázisváltozási diagramjai, hűtő- és közvetítő közegek tulajdonságai : 6. előadás /
Szerző: Keszthelyi-Szabó Gábor -
Anyag és gyártástechnológia II-III.
Szerző: Molnár Tamás Géza
Megjelent: (2020) -
Technikai és kalibráló gázok használata
Szerző: Mohácsi Árpád