Novell and emerging food technology

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Hodúr Cecília
László Zsuzsanna
Dokumentumtípus: Könyv
Kulcsszavak:élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/728
LEADER 00826nnm a2200229 i 4500
001 eta728
005 20181114230804.0
008 181114suuuu hu o 0|| eng d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Hodúr Cecília 
245 1 0 |a Novell and emerging food technology  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hodúr Cecília 
300 |a 52 
516 |a Book 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszer és italfeldolgozás 
650 4 |a Élelmiszerbiztonság 
695 |a élelmiszeripari technológia 
700 0 1 |a László Zsuzsanna  |e aut 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/728/1/novell_and_emerging_technology_teljes.pdf  |z Dokumentum-elérés