Food processing principle

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó P. Balázs
Dokumentumtípus: Könyv
Kulcsszavak:élelmiszerbiztonság
tartósítás
élelmiszeripar
Tárgyszavak:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/723
LEADER 00829nnm a2200241 i 4500
001 eta723
005 20181114223622.0
008 181114suuuu hu o 0|| eng d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szabó P. Balázs 
245 1 0 |a Food processing principle  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó P. Balázs 
300 |a 31 
516 |a Book 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszer és italfeldolgozás 
650 4 |a Élelmiszerbiztonság 
695 |a élelmiszerbiztonság 
695 |a tartósítás 
695 |a élelmiszeripar 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/723/1/food_processing_principle_teljes.pdf  |z Dokumentum-elérés