Élettársi kapcsolat bejegyzett élettársi kapcsolat - Hegedűs Andrea (2021)
Élettársi kapcsolat – bejegyzett élettársi kapcsolat 1.Szabályozása, jogrendszerbeli helye 2.Fogalma, létrejötte és megszűnése. 3.Kötelmi jogi és öröklési jogi joghatásai 4.Nem nevesített családjogi joghatásai 5.Nevesített családjogi joghatásai 6.A nyilvántartás/regisztráció
Book
Keywords: Társadalomtudományok; Jogtudomány; Jog, kriminológia, büntetéstudomány; Magánjog, közjog és szociális jog