Tanulási útmutató felkészülés a gyakorlati vizsgára Bevezetés a sebészeti műtéttanba c. tárgyból - Szabó Andrea; Kovách Kornél; Boros Mihály; Érces Dániel; Hartmann Petra; Juhász László; Kaszaki József; Rutai Attila; Tallósy Szabolcs Péter; Varga Gabriella; Horváth Tamara; Poles Marietta Zita (2020)
Tantárgy célja A tantárgy elvárt kimeneti követelményei (Kompetenciamérő lap) Számonkérés módja A képzés sikeres elvégzésének feltételei A tanulási eredmények értékelése A kollokviumjegy számítása A tanulási eredmények elérését támogató módszerek: Ajánlott felkészülési lépésék: ad 1. A gyakorlatok látogatása ad 2. Videók a Coospace-en (wmv) ad 3. A gyakorlati vizsga értékelési szempontjainak áttekintése (a Melléklet tartalmazza) ad. 4. Személyes és online konzultáció lehetősége az oktatókkal
Contents: The aim of the subject Expected output requirements for the course (specific learning outcomes to be achieved with the subject): (Competence evalutaion sheet) Criteria for completing the course Assessment of learning outcomes Grading Methods to support learning outcome: #1 Attendance of the practices #2 Tutorial videos uploaded to Coospace (wmv) #3. Evaluation criteria of the practical exam (see Appendix) #4. Personal and online contact to instructors
Guide
Keywords: Orvos- és egészségtudomány; Klinikai orvostan; Sebészet