Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben
Elmentve itt :
Szerző: | Barna Emília |
---|---|
Dokumentumtípus: | Prezentáció |
Kulcsszavak: | élelmiszertechnológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://eta.bibl.u-szeged.hu/4702 |
Hasonló tételek
-
A tészta relaxációjának vizsgálata laborográffal I. rész /
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1959) -
Disszociált ionok hatása a tészta kialakulására
Szerző: Enyedi László
Megjelent: (1956) -
"Házi"-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében
Szerző: Máramarosi György, et al.
Megjelent: (1973) -
Baking technology
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2018) -
Válogatott iparági szaktechnológiák
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2019)