Könyvtár- és informatikai alapismeretek 13 Médiatárak és közösségi tartalomfejlesztés - Perlaki Gabriella (2020)
Ebben a leckében hasznos médiatárakról, (amik videót és képet is gyűjtenek) fogunk beszélni, ezek nagyrészt közösségi alapon működnek. Bárkinek lehetősége van a tudományos előadásait vagy fényképeit digitálisan megosztani, és visszakereshetővé tenni.